Antennák parazita

antennák parazita

antennák parazita vizelet fertozes kezelese hazilag

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez Yagi antennák parazita elemes antenna A félhullámú dipól antennából vele párhuzamosan, azonos magasságban elhelyezett, táplálás nélküli parazita elemekkel jobb irányító hatású antenna készíthető ábra. Az antenna felépítése az ábra bal oldalán látható: a dipóluson kívül amely az ábrán hajlított kivitelű, de természetesen lehet a tartógerinctől elszigetelt, középen betáplált félhullámú dipólus is egy, a fél hullámhossznál valamivel hosszabb reflektort és a dipólus másik oldalán két, a fél hullámhossznál valamivel rövidebb direktort tartalmaz.

antennák parazita hogyan lehet jó leheletet szerezni

A végein táplált hajlított dipol alkalmazása azért kedvező, mert középpontja neutrális, így fémesen is a tartógerinchez rögzíthető. A Yagi-antenna direktorainak a száma széles határok között változhat; minél több direktort tartalmaz, annál jobb az irányító hatása.

antennák parazita férgek biztonságos kezelése

Az antenna sugárzási iránya a direktorok irányába mutat, a sugárzási karakterisztikát az ábra jobb oldala mutatja. A dipól talpponti ellenállása a parazita elemek méretétől és távolságától is függ, hajlított dipól esetében Ohm körüli értékű.

antennák parazita emberi férgek ártanak

A elemes Yagi nyílásszöge kb.

Fontos információk