Édes parazita. Ezeket Önnek is tudnia kell a paraziták okozta megbetegedésekről, Édes piszkos paraziták

Édes parazita Helminthologi adalah

Egy parazita gomba miatt eltűnhet a banán a föld színéről Édes parazita Tartalom Twitter Messenger Magában, sütiben, sülten, smoothie-nak, palacsintába nutellával A banánt szinte minden ember szereti, mert édes, édes parazita és egészséges.

édes parazita hogyan lehet férget találni az emberben

De egy élősködő miatt most kiveszhet az emberiség kedvelt tápláléka. A kutatók állítják, könnyen oda lehet minden jó és vicces dolog forrása, azaz a banán, a Panama-kór miatt.

édes parazita helminth emlékeztető

A trópusi betegséget egy gomba faj okozza, amik tudva levő mindig a cukrot eszik meg ezért van az, hogy ha gombás vagy, a szénhidrátot azonnal meg kell vonni. Az édes parazita parazita a Cavendish banán fajt pusztítja, ami a édes parazita összbanán készletének nagy részét adja, ezt fogyasztjuk tonna számra évente.

édes parazita annál jobb férgeket üldözni

A Cavendish banán minden egyede genetikailag teljesen azonos szinte, ezért gyorsan terjed a kór, nincs olyan rezisztens kolónia, ami megállítaná. A parazita pedig túl ellenálló a vegyszereknek, így csak a karantén jelent egyelőre megoldást.

édes parazita újdonság a helminthiasis kezelésében

Egy másik megoldás lenne a hibridizáció, vagyis a sokkal strampabb madagaszkári banánnal kereszteznék a Cavendisht. Ha nem jutnak eredményre, könnyen lehet, hogy a jellegzetes gyümölcs ki fog veszni, és csak a kevésbé ismert fajok lesznek elérhetőek az emberiség számára.

édes parazita tojásférgek a székletben

Lásd még.

Fontos információk