Fereghajto tabletta. Gyakran ismételt kérdések

Pratel féreghajtó tabletta 1db - Vet-Plus Állatgyógyászati P

Kosárba Drontal Plus féreghajtó tabletta kutya Hatóanyag ok : Febantel: mg, Pireantelembonát: mg, Praziquantel: 50 mg Célállat fajok: Kutya Javallat ok : Széles hatásspektrumú endoparazitikum kutyák fertőzöttségének gyógykezelésére az alábbi fonál- és galandférgek ellen: Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis, Echinococcus granulosus, Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum, Taenia spp.

fereghajto tabletta férgek tünetei egy felnőtt fórumon

Alkalmazás módja: Orális alkalmazás Felhasználási javaslat: ¼ tabletta 2. Koplaltatás vagy a táplálási szokások rnegváltoztatása nélkül adható.

fereghajto tabletta meghatározza a galandféreg jelenlétét

A tablettát célszerű étkezés előtt beadni. A tablettát ízesítése miatt a kutyák; szívesen fogyasztják. A készítményt egyszer fereghajto tabletta alkalmazni.

fereghajto tabletta parazita áthaladás

Az újrafertőződés veszélye miatt a kezelést érdemes szabályos időközönként, legalább negyedévente megismételni. Ellenjavallatok: A korai vemhesség alatti vizsgálatok elvégzéséig a Drontal Plus A.

Mellékhatások: Nem ismeretes.

Pratel féreghajtó tabletta 1db - Vet-Plus Állatgyógyászati P

Ha egyéb nem kívánatos hatást észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost. Különleges tárolási előírások: Az állatgyógyászati készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni!

fereghajto tabletta milyen paraziták élnek a szemünk előtt

Ez a gyógyszerkészítmény különleges tárolási körülményeket nem igényel. Lejárati idő: 5 év.

Csak a buborékcsomagoláson és a dobozon feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni. Fel nem használt készítmény vagy hulladékának kezelésre, megsemmisítésére vonatkozó utasítások: A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint az állatgyógyászati készítményből származó hulladék anyagokat a helyi hatósági követelményeknek megfelelően kel megsemmisíteni. Hasonló termékek.

fereghajto tabletta giardiasis gyógynövény

Fontos információk