Giardiasis termékek. Giardia fertőzöttség kutyáknál, macskáknál

giardiasis termékek

Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására. Termékkód: LGLA A Giardia Lamblia fertőzések a téli hónapok alatt gyakran előfordulnak.

Saját fiók

A vírusos eredetű gyomor- és bélhurut halálos kimenetelű lehet a veszélyeztetettek körében, mint pl. Jellemző tünetei a hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas láz és gyomorpanaszok. Az ürülékből származó Giardia Lamblia szájon keresztül jut be nagy mennyiségben a szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg. Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia fertőzéseket igen komolyan kell venni, különösen a csecsemőosztályokon és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni.

A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések elkerülése érdekében a korai és megbízható kimutatás igen fontos. A teszt az immunkromatográfia elvén alapszik.

Parazita tisztító orvosok fóruma

Az mely paraziták elleni gyógyszerek jobbak egy mélyedés található, amely a reagens mozgató anyagot tartalmazza.

A teszt során a Giardia Lamblia antigén kölcsönhatásba lép a membránban található arany antitestekkel.

 1. Férgek a bálnában
 2. Miért álmodni élő férgeket otthon
 3. Giardiasis termékek, Női Egészség Éve Saját fiók Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására.
 4. Hogyan néz ki a széklet parazitákkal

Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, az feloldódik a mintavételi tartályban lévő folyadékban, majd a kromatográfiai elven egymással kölcsönhatásba lépő antigén-antitest vegyület látható vonalat képez a tesztzónában T. Így, egy vonal megjelenése a T zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Lamblia kimutatásában. Ellenkező esetben ez a vonal nem jelenik meg.

Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík T zónájában, az eredmény negatív. Ugyanakkor, minden tesztelés során a kontroll zónában C színes vonal jelenik meg.

 • Mézi ezt produkálta!
 • Házhoz szállítás bármely magyarországi címre Giardia Lamblia bél-parazita gyorsteszt Giardiasis termékek.
 • Ascaris kezelés emberekben
 • Emberi paraziták nagy hasa
 • Giardia fertőzöttség kutyáknál, macskáknál

A kontroll vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, hogy elegendő volt-e a minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e. Fagyasztani nem szabad.

Mi a giardiasis?

A terméket a csomagoláson feltűntetett lejárati ideig, felbontás nélkül állandó hőmérsékleten kell tartani. Használat előtt figyelmesen olvassa a használati útmutatót.

autotrofok heterotróf paraziták egészség rossz lehelet

A teszt kizárólag In Vitro diagnosztikai célra készült. A tesztet soha ne fagyassza le. Amennyiben hűtőszekrényben tárolja, használat előtt várjon, amíg felmelegszik szobahőmérsékletűre.

A giardiasis előfordulása

A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni. Gondosan vigyázzon a minta mennyiségére. Csak csepp mintát szabad használni. Kibontás után a tesztkészüléket azonnal fel kell használni.

Giardiasis tünetei és kezelése - HáziPatika

Ha a csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni. A teszt elvégzése alatt kerülni kell kozmetikumok használatát, nem szabad enni, inni és dohányozni. Vigyázzon, hogy a mintát ne ejtse le.

parazitáktól való tisztítás vélemények milyen férgeknél a hőmérséklet

A teszt elvégzése alatt ne legyen gőz a környezetünkben. Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartottuk-e az utasításokat.

8 természetes gyógymód kutyánk Gardia-fertőzése esetén

A teszt eljárás megkezdését követően minden lépést el giardiasis termékek végezni megszakítás nélkül. Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint.

Trichomonas E coli paraziták rostja

Végezze el a mintavételt. Rázza fel alaposan a giardiasis termékek tartályt.

paraziták az arc bőrében menü felnőttkori giardiasis kezelésére

Győződjön meg róla, hogy a mintavételi tartály függőleges helyzetben van és a giardiasis termékek jól záródik. Óvatosan törje le a műanyag kupak végét.

a férgek megelőzési szezonja férgek tüneteitől

Helyezzen cseppet a mintafolyadékból a tesztkészülék mélyedésbe, a képen látható módon. Helyezze vissza a tesztpálcikát a tartályba és zárja jól le. A teszt elvégzéséhez a mintának szobahőmérsékletre kell felmelegednie.

Ascaris parazita emberi férgek kezelése és megelőzése felnőttekben

A tesztet meg kell ismételni. A Laboquick Giardia Lamblia Ag teszt önmagában nem használható diagnózis felállítására.

Teszt Giardia Lamblia (bél-parazita) - WebÁruhátatrater.hu

Ez a teszt kizárólag a Giardia Lamblia antigén mintában való jelenlétének kimutatására szolgál. Az eredményt további kiegészítő vizsgálatokkal együtt szakembernek kell alátámasztania. Amennyiben a panaszok, negatív teszteredmény mellett továbbra is fennállnak, egyéb vizsgálatokat kell végezni más klinikai módszerekkel. A negatív teszteredmény nem zárja ki a Giardia Lamblia fertőzés kockázatát. A teszt a legmegbízhatóbb eredményt szobahőmérsékleten nyújtja.

 • Az epeféreg Giardia lamblia ostoros, egysejtű protozoon által okozott vékonybélgyulladással, hasmenéssel, súlyvesztéssel járó fertőzéses megbetegedés.
 • Az emberi szervezetben viszonylag könnyen megtelepedik, és az esetek egy részében, felnőtteknél nagyjából felében, gyermekekben még ennél is nagyobb arányban okoz hasmenéibypykosy.
 • Pinworms felnőttek kezelési véleményeiben
 • Haromtagu galandféreg
 • PARAZITA FERTŐZÖTTSÉG

A legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartotta-e az utasításokat. Ellenkező esetben a tesztelés hibás eredményhez vezethet. Amennyiben cseppnél több mintát helyez a mélyedésbe, a készülék hibás eredményt mutathat.

Fontos információk