Helmintológiai férgek

Szakirodalom – Könyv

helmintológiai férgek

Második, javított kiadás. Fekete-fehér ábrákkal, színes fotókkal. Értesítőt kérek a kiadóról naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról Fülszöveg Dr. Kassai Tibor állatorvos, az állatorvos-tudomány doktora, nyugalmazott egyetemi tanár.

helmintológiai férgek

A budapesti Állatorvos-tudományi Egyetem Parazitológiai és Állattani Tanszékén tól nyugdíjba vonulásáig vett részt a parazitológia oktatásában; és között tanszékvezető egyetemi tanár.

Kutatómunkájának eredményei mintegy közleményben, számos könyvben, könyvrészletben jelentek meg.

helmintológiai férgek

Ösztöndíjas kutatóként egy évet töltött a Glasgow-i Egyetemen A Magyar Parazitológusok Társasága elnöki tisztét 27 éven át töltötte be Elnöke volt a Parazitológusok Európai Szövetségénekalelnöke a Parazitológusok Világszövetségének Külföldi tagja a Szerb Tudományos és Művészeti Akadémiának Tiszteleti tagja az Állatorvos Parazitológusok Világszövetségének Az állatorvosi-orvosi helmintológia Tovább Fülszöveg Dr. Az állatorvosi-orvosi helmintológia ismeretanyagának öt évtized oktatói és kutatói tapasztalataira alapozott, korszerű összefoglalása a magyar kiadást megelőzően angol és spanyol nyelven is megjelent.

Vissza Tartalom Előszó az angol helmintológiai férgek 17 Köszönetnyilvánítás az angol kiadáshoz 19 I.

Fontos információk