Élet szalagavató

élet szalagavató

élet szalagavató papilloma nőtt az arcon

Szerző: Lechner Ilona Idén október án rendezték meg ugyanis a tanintézmény végzőseinek immár hagyományossá vált élet szalagavató ünnepségét. A remény zöld szalagjával húsz diákot avattak hivatalosan is végzős gimnazistává.

A rendezvényen, melynek a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola átriuma adott otthont, részt vettek meghívott vendégek, a gimnázium tanárai, tanulói, szülők, hozzátartozók és persze az est főszereplői, a hetedik osztályos gimnazisták. Az ünnepség kezdő akkordjaként felsorakoztak a színpadra az igazgatóság tagjai, majd Riskó Márta osztályfőnök felvezette a végzős osztályt, akik hónapok óta készültek erre a számukra fontos eseményre.

élet szalagavató a halakban élő paraziták a

Miután Szabó Árpád igazgató elmondta ünnepi beszédét, és hivatalosan megnyitottnak nyilvánította az ünnepséget, sor került az ünnepélyes szalagtűzésre. A diákok a nevük elhangzása után egyesével léptek osztályfőnökükhöz, aki felhelyezte a zöld szalagot, majd a hatodikosok virággal köszöntötték őket.

Ezt követően a végzősök is átadták a zöld szalagot osztályfőnöküknek és az igazgatóság tagjainak.

élet szalagavató eltávolítja a parazitákat

Riskó Márta köszöntötte az egybegyűlteket, de elsősorban a diákjaihoz szólt. Hálát adott Istennek, hogy eljöhetett ez az ünnepnap, amikor felidézik a múltat, megélik a jelent, és a jövőbe néznek. Felhívta a gimnazisták figyelmét a hit, a hűség, a hazaszeretet, az emberség fontosságára, és reményét fejezte ki afelől, hogy az együtt töltött hat év alatt gyökereket és szárnyakat adtak nekik.

élet szalagavató kelkáposzta főzelék rántás nélkül

Elmondta, mennyire fontosnak tartja, hogy a fiatalok szárnyra kapjanak, viszont soha ne felejtsék el gyökereiket, szülőföldjüket.

Meghívott vendégként jelen volt az ünnepségen többek között dr.

BUDAPESTI GÉPÉSZETI SZC

Beszédeikben kitértek arra, mennyire fontos, hogy a fiatalok Kárpátalja szolgálatába helyezzék a gimnáziumban megszerzett és a későbbiekben kamatoztatható tudásukat. A szülők nevében Nagy Petronella szólt az ünneplő közönséghez, de elsősorban a gimnázium tanári karához és a tanulókhoz.

  • A féreg petéinek kaparását így veszik
  • szalagavató | Facebook

Háláját fejezte ki mindazért, amit a élet szalagavató az intézmény falain belül kaptak mind az oktatás, mind az emberré válás terén. Ezt követően kezdődött az ünnepi műsor, melynek során élet szalagavató diák szóhoz jutott.

  1. Vegyen egy pirulát férgeket

Igazán megható pillanatok következtek. Talán nem volt a teremben édesanya, édesapa, nagyszülő, keresztszülő, akinek nem csordult ki a könnye, miközben gyermekeik hozzájuk fordultak, és megköszönték azt, hogy megteremtették számukra azt a hátteret, mely által lehetségessé vált, hogy immár hetedik éve a gimnázium diákjai lehetnek.

élet szalagavató egy galandféregnek embere meddig

Sokan könnyeikkel küszködve léptek a mikrofonhoz, majd egy-egy szál fehér rózsát adtak át a szülőknek. A végzősök tanáraikról sem feledkeztek meg. Köszönetet mondtak nekik eddigi áldozatos munkájukért, majd egy-egy szál virágot nyújtottak át.

Következő események:

A tanári kar kórusa énekkel viszonozta a végzősök kedvességét. A műsor további részében egy csokorba gyűjtötték azokat az értékeket, melyeket életük alappilléreiként mutattak be.

élet szalagavató paraziták a lepkében

Versben, dalban és prózában fejezték ki, mit jelent számukra a hit, remény, szeretet, összetartozás, család, barátok, bizalom, őszinteség, önzetlenség, becsület, emberség, magyarság, haza, hűség, tudás, munka, céltudatosság, kitartás, szabadság, valamint a bölcsesség. A szellemi útravalón kívül a végzősök a stafétabotot is átadták a hatodik osztály képviselőinek, akik megígérték, hogy méltó utódaik lesznek, sok sikert és kitartást kívántak a végzősöknek az előttük álló, próbákkal teli tanévhez.

Miközben a hetedikesek a záró táncokhoz készülődtek, a közönség számára a diákok által összeválogatott fényképeket vetítettek, így megelevenedtek az elmúlt hat év emlékezetes pillanatai.

A rövid szünet után az est zárásaként palotást és keringőt láthattunk a végzősök előadásában. A műsor után a meghívott vendégek, a tanárok, a szülők és a végzősök ünnepi vacsorán vettek részt a Helikon étteremben.

  • Mi a körömféreg kezelés
  • Szalagavató | Audi Schule Győr
  • SZALAGAVATÓ TÁJÉKOZTATÓ | Debreceni Egyetem

Lechner Ilona.

Fontos információk