Méregtelenítő lábtapasz, Yiang chi méregtelenítő tapasz, 10 db

Méregtelenítő tapasz (10 db) | vigbor.hu

Legalább 1 darabot kell vásárolnod belőle.

hogyan lehet felépülni a féregférgekből

Termék elérhetőség: Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban! Termékleírás Természetes úton segít eltávolítani a testből a nehézfémeket, a metabolikus hulladékot és az egyéb méreganyagokat.

rossz lehelet a gége mögül

A tapasz kiváló minőségű méregtelenítő összetevőket és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek negatív ionokat képeznek. Ezzel segít felfogni a méreganyagokat, amelyeket a test a külső bőrrétegen keresztül bocsát ki.

Kinoki Foot Pads Tested

Minden este elalvás előtt ragassza a tapaszokat mindkét talpára, majd hagyja őket egész éjszaka dolgozni és felfogni a méreganyagokat. Használat után a tapaszokban lévő természetes por gyakran sárga, zöld vagy barna színűre változik attól függően, hogy mennyi méreganyag távozott a testből.

bőrhámlás a lábujjak között kezelés

Miért ragasszuk a talpra? A kínai orvoslás szerint a testen több mint akupunktúrás pont helyezkedik el. Ezek közül legalább 60 a talpon található.

enterobiasis helix

Az ősi kínai reflexológia tanítása szerint ezen pontok stimulációja és a méreganyagok kibocsátása segít egészségesen tartani a testet. Ne használja érzékeny területre, sérülésekre és arcra. Miért vásárolja meg Kinoki méregtelenítő tapaszt?

féreg orvosolja a naftahamont

Revitalizálja testét és szabadítsa meg méregtelenítő lábtapasz méreganyagoktól. Enyhíti az allergiát, az asztmát és kezeli a vérnyomást. Erősíti az immunrendszert és javítja a vérkeringést.

emberi paraziták hátul

A csomag tartalmaz 1x csomag - 10 db tapasz Revitalizálja testét és szabadítsa meg a méreganyagoktól! Termék megjelölése.

  • A mokusaku, vagy más néven a fanedv Japánban és a Távol-Keleten már nagyon régóta használt és népszerű tradicionális népgyógyászati eszköz.
  • Méregtelenítő lábtapasz - HerbaDoctor - HerbaDoctor Webáruház
  • Gijzha pinworm
  • További információk a termékről: Mi az a méregtelenítő tapasz?

Fontos információk