Parazitaellenes kezelés, Természetes parazitaellenes szerek

Parazitaellenes készítmény ígéretes lehet COVID-19 ellen

Parazitaellenes kezelés menete Tartalom Az EU-s országokba történő utazáshoz mindenféleképpen szükséges útlevél és egyedi azonosító mikrochip az állat számára. Állatútlevéllel kutyák, parazitaellenes kezelés menete és vadászgörények utazhatnak, az útlevelet az arra jogosult állatorvos állítja ki.

parazitaellenes kezelés

Kisállat útlevelet bármilyen életkorú állat kaphat, azonban az útlevél megléte önmagában nem jogosítja fel az állat tulajdonosát az állat jogszerű utaztatására. Az útlevél csak veszettség elleni oltással érvényes.

parazitaellenes kezelés

Az első veszettségoltás beadásától számított A MÁOK honlapján bővebben tájékozódhatnak az egyes országok sajátosságairól és az egyéb parazitaellenes kezelés előírásokról parazita ellenes kezelés, titervizsgálat, stb.

Hosszú autóút előtt érdemes kifejezetten az utazási betegség tüneteit enyhítő készítménnyel felkészülni az útra, főleg, ha kedvencünk nem szereti az autózást. Repülőút esetén állatuk nem lehet Önökkel egy légtérben, ilyenkor érdemes valamilyen nyugtatásról gondoskodni.

parazitaellenes kezelés

Ezekről a készítményekről kérjen bővebb tájékoztatást az állatorvosától! A ki- illetve beutazás feltételeiről érdemes még az utazás előtt tájékozódni a www. További a témáról.

parazitaellenes kezelés

Fontos információk