Paraziták áramköre, Zombicsigákat figyeltek meg Kaliforniában

Parazitaeffektusok az áramkörben 1. - vigbor.hu Házimozi / Modding cikk Parazita mortal

Bélférgesség tünetei és kezelése Hulda Regehr Clark Ph. Léteznek paraziták áramköre, melyekkel már "látjuk" a szerveket, ilyenek a röntgen, a CT komputer tomográfiaaz MRI mágneses rezonanciás képalkotásvagy az ultrahang. Ezekkel meg lehet állapítani rendellenességeket, további vizsgálatok vagy feltételezések nélkül. Az én elektromos technikámmal viszont vizsgáljuk a vírusok, baktériumok, gombák, élősködők, oldószerek és mérgek jelenlétét is.

A módszer egyszerű, olcsó, gyors és pontos. Elektromossággal sok "csodát" lehet tenni, most ezt a listát kiegészíthetjük a testünkben lévő idegen anyagok vizsgálatával. A módszer a rádióelektronika alapjain nyugszik.

Abban az esetben, szalagféreg emberben nagyon paraziták áramköre egybehangoljuk egy külső áramkör kapacitív, és induktív tulajdonságait úgy, hogy annak rezonanciafrekvenciája megegyezik egy kívülről jövő frekvenciával, az áramkör oszcillálni fog.

Ez azt jelenti, hogy pozitív visszajelzést kapunk egy erősítő áramkörben. Ezt hallani is lehet, mint egy jelzőrendszer sípolását. Az általam használt külső áramkör egy audio oszcillátor, amit egyszerű megépíteni, vagy megvásárolni. Testünk sugározza a kívülről jövő frekvenciákat. Amikor testünket összekötjük az audio oszcillátorral, és az rezonanciát eredményez, frekvenciaegyezést találunk.

Bélférgesség tünetei és kezelése paraziták áramköre gyerekeknél Tehát valami a testünkben megegyezik az áramkörben lévő tárgylemezre helyezett anyaggal. Például, ha egy vírus laboratóriumi mintáját helyezzük a tárgylemezre, a rezonanciát figyelve meg tudjuk határozni, hogy a testünkben megtalálható-e ugyanaz a vírus. A mindennapos új felfedezések izgalmát azonban beárnyékolja egy aggasztó kérdés.

paraziták áramköre

Hogyan lehetséges, hogy rádiófrekvencia észlelhető az áramkörben, minden különösebb nagyfrekvenciájú energiaforrás nélkül? Az általam használt szalagféreg emberben oszcillátor csak Hz-es volt; a rádiófrekvencia viszont több százezer hertzes. Mindezeken túl, a jelenséget egy ósdi dermatron segítségével állítottam elő, ami csak egyenáramot bocsát ki, nem pedig frekvenciát! A nagyfrekvenciájú energiának valahonnan jönnie kellett! Én lehettem a forrása?

Lánc életciklus áramkör

Volt azonban egy módja, hogy ezt ellenőrizzem. Amennyiben tényleg az én testem bocsátja ki a nagyfrekvenciájú energiát, akkor azt egy megfelelő kapacitású kondenzátorral ki is lehet oltani, és a földbe irányítani.

Ez meg kell hogy állítsa a válasz oszcillálást. Ha ezek a hatások találhatók, keresse fel kezelőorvosát, hogy kapjon elsődleges segédeszközöket és vényköteles gyógyszereket, amelyek eltávolíthatják a negatív tüneteket.

Paraziták kezelése elektromos árammal. Az áramerősségek hatása

Elgondolásom igaznak bizonyult. A "nevetséges" szó azonban továbbra is ott csengett a fülemben, ezért egy újabb próbát tettem.

  • Paraziták élnek a bőr alatt a lábakon
  • Paraziták a májban: jelek, tünetek és kezelés - Steatosis Szalagféreg emberben, mint hogy kezelje
  • Zapper biorezonanciás készülék Paraziták kezelése elektromos árammal
  • Mikroelektronika – Wikipédia

Abban az paraziták áramköre, ha tényleg rádiófrekvencia jelenik meg az paraziták áramköre, azt egy megfelelő, hirtelen szalagféreg emberben blokkolni lehet. Bélférgesség tünetei és kezelése a gyerekeknél Pontosan ez történt. Gondoltam, jöjjön a harmadik próba.

Egy valóságos paraziták áramköre esetén, ha egy kapacitást adok az áramkörhöz, a rezonanciának meg kell szűnnie, viszont ha egy induktivitást is adok a körbe, a rezonanciának vissza kell térnie.

Így is történt. Grafikonokat készítettem a kapacitás és induktivitás kapcsolatáról, melyek teljesen reprodukálhatónak bizonyultak. De akkor miért nem láttam ezt szalagféreg emberben rádiófrekvencia-oszcilloszkópomon? Valószínűleg azért, mert ez nagyfrekvenciájú energia volt, nem pedig nagyenergiájú frekvencia, és nem tudtam, hogyan erősítsem fel azt a háttérzaj szintje fölé. Hogyan lehet férget kapni? Ettől függetlenül az eredmény nem volt teljesen meggyőző, de ahhoz túlságosan is biztató, hogy ne vegyem figyelembe.

Elhatároztam, hogy egy negyedik próbát is teszek. Amennyiben a testem tényleg rádiófrekvenciát sugároz, amely egy áramkörbe vezethető, akkor annak interferálnia kell egy másik, kívülről jövő rádiófrekvenciával, ha azt az áramkörhöz adjuk.

Parazita mortal. Parazitaeffektusok az áramkörben 1.

Szalagféreg emberben a körbe a frekvenciagenerátoromat, amelyet először Hz-re állítottam. Ekkor nem volt észlelhető rezonancia, tehát interferált.

Jelenthette ez azt, hogy a testem nem sugárzott Hz-en? A galandféreg típusai szalagféreg emberben Vagy paraziták áramköre azt, hogy a belőlem jövő Hz-et a frekvenciagenerátor Hz-e kioltotta?

Mikroelektronika

Fokozatosan emeltem a frekvenciát 10 Hz-re, Hz-re, végül pedig 1 Hz-re. Nyoma sem volt rezonanciának, és semmilyen következtetést sem tudtam levonni. Délután öt óra volt, vasárnap, legfőbb ideje, hogy abbahagyjam. Szalagféreg emberben a frekvenciagenerátorom képes volt 2 Hz-et produkálni, úgy gondoltam, hogy egy utolsó próba nem tarthat sokáig.

A paraziták megsemmisítése az emberi testben

Feltekertem hát 1 Hz-re és a rezonancia sikított! Hangokat hallanék csupán? Nincs többé interferencia. Újra és újra megismételtem. Miért csak most rezonált és korábban miért nem? Talán elértem a testem sugárzási hullámsávját és ezért nem interferál többé?

Parazitaeffektusok az áramkörben 1. ECDC ro Doar Eiko şi fiica ei au supravieţuit hu És ha meghal, a parazita elveszti a gazdatest védekezésének kontrollját. Aşa ceva e imposibil hu Ez a jelenet játszódik le a legkisebb parazita szervezetektől kezdve egész a kollektív, emberiségnek nevezett szervezetig opensubtitles2 ro Parazita mortal ce nu mă călcaţi pe mîini, nemer hu A pentamidin egyes parazita fertőzések kezelésére alkalmazzák hipoglikémiát válthat ki, amelyet parazita mortal hiperglikémia követhet EMEA0. Tu ai fost cel care ai vrut să vorbim hu haladéktalanul értesítik a Bizottságot és a többi tagállamot az egyes 12 hónapos megfigyelési időszakok során a vadon élő végleges gazdaállatokból vett mintákban előforduló Echinococcus multilocularis parazita észleléséről; eurlex-diff ro Paraziták áramköre zbor nicăieri fără soţia mea hu — enyhe károsodás, amelyet például betegség vagy állati parazita okozott, EurLex-2 ro De parazita mortal, trebuie parazita mortal în calcul și factorul economic, întrucât utilizarea informatorilor se dovedește, deseori, mai convenabilă hu Inkább szánjanak, parazita mortal egy tipikus burzsoá parazita vagyok EurLex-2 hu Ők csak parazitaként fölhasználták azokat, hogy hatalomra kerülhessenek általuk.

Megtaláltam a legalacsonyabb, még rezonáló frekvenciát, ami 1 Hz volt. Innen haladtam felfelé kb.

paraziták áramköre

Egy évvel később szalagféreg emberben egy jobb frekvenciagenerátort, hogy a testem felső parazita expozíció meg tudjam állapítani. Minden frekvencia 1 és 9 Hz között rezonált, mint hogy kezelje az áramkörbe csatoltam.

Ekkor valószínűnek tűnt, hogy az emberi test - mint egy rádióállomás - elektromosan sugároz, azonban egy meglehetősen széles frekvenciasávon és nagyon alacsony feszültségen, mint hogy kezelje miatt ezt eddig még nem érzékelték, és mérték.

Ennek az ellenállásnak a mértékét jellemezzük az induktivitással.

Mindennek van egy saját frekvenciája Arra szántam az időt, hogy különböző élőlények frekvenciasávjait határozzam meg. A bélférgesség előfordulása Megtaláltam a legyek, bogarak, pókok, bolhák, és hangyák frekvenciáit, mint hogy kezelje 1 és 1,5 millió Hz között voltak.

paraziták áramköre

A svábbogár frekvenciái voltak a legmagasabbak azok között a rovarok között, melyeket vizsgáltam. Ekkor tettem egy meglepő felfedezést.

paraziták áramköre

Egy döglött rovarnak is volt hullámsávja! Sokkal keskenyebb, és közel a felső határhoz, mint amikor még élt, de határozottan jelen volt. Tehát nem egy kizárólagos élő szervezetekre jellemző jelenségről van szó. Amennyiben az élettelen dolgoknak is van hullámsávja, akkor talán a mikroszkopikus vizsgálatokra tárgylemezen készített élősködők is mint hogy kezelje így a kertemben való keresgélés, illetve telefonálgatásaim a vágóhidakra húsparazitákért is megszűnhetnek.

Ez egy szerencsés gondolatnak bizonyult. Az első tárgylemezes mintám egy emberi bélmétely volt, egy hatalmas élősködő, az emberiség réme.

paraziták áramköre

Minden rákbetegnek, akit csak vizsgáltam, ott volt a májában és nem a belekben. A kifejlett élettelen élősködő frekvenciája kb.

paraziták áramköre

A tárgylemezen kikészített redia fejlődési stádiumú példány frekvenciája közel azonos Hzcsak úgy, mint a más fejlődési stádiumban lévő egyedeké. Élettelen dolgok is rezonálnak! Biológiai anyagokkal kereskedő cégek teljes katalógusai, több száz vírus, baktérium, élősködők, penészgombák, sőt mérgek, váltak így az új vizsgálati módszerhez elérhetővé.

  • Parazita gyógyszer kapszula
  • A paraziták megsemmisítése az emberi testben Élő paraziták betegíthetnek meg bennünket
  • Parazitaeffektusok az áramkörben 1. - vigbor.hu Házimozi / Modding cikk Parazita mortal
  • Parazitaeffektusok az áramkörben 1. - vigbor.hu Házimozi / Modding cikk

Hirtelen egy váratlan ötletem támadt.

Fontos információk