Trichomonas klinikai, Trichomonas Vaginalis genotipizálása Felső-Egyiptomban

trichomonas klinikai

A nők körében gyakori a fertőzés helyei közé tartozik a hüvely, a húgycső és az endocervix.

anthelminthics az emberek véleménye paraziták a véleményekben

A tünetek közé tartozik a hüvelyi váladék amely gyakran diffúz, rossz szagú, sárga-zölddysuria, viszketés, vulvar irritáció és hasi fájdalom. Egyéb szövődmények közé tartoznak az adnexa, az endometrium, valamint a Skene és Bartholin mirigyek fertőzése. Trichomonas klinikai férfiaknál ez okozhat epididymitis, prosztatagyulladás és csökkent spermasejtek motilitása.

férgekkel járnak e kártevők és paraziták a szilva

Hagyományosan az orvosok klinikai alapon állapítják meg a diagnózist, de nőknél a a hüvelyváladék jellemzői, beleértve a színt és a szagot, rosszul jelzik a T-t. Mivel egyetlen tünet sem önmagában, sem kombinációban nem elegendő a T. Mindenesetre a kultúra már régóta a T. A diagnózis egyéb alkalmazott módszerei a következők: enzimhez kapcsolt immunszorbens vizsgálat, festési módszerek latex agglutináció, immunokromatográfia és nukleinsav amplifikációs trichomonas klinikai.

Az a trichomoniasis diagnózisa, az ideális tesztnek magas érzékenységgel és specifitással kell rendelkeznie, és könnyen elérhető, egyszerűen kivitelezhető és olcsó a genetikai ismeretekről A T. Így a 18S rRNS trichomonas klinikai a genetikai variációk és genotípusok tanulmányozására szervezetek. A megbízható osztályozási és genetikai jellemzési módszerek segíthetnek a pontosításban a kétértelműségeket ezen a területen.

az aszcariasis stádiumai helminták kezelése emberben

A Trichomonas izolátumok tipizálásának többféle megközelítését írták le; antigén jellemzés, riboszomális gén és intergenikus régió szekvencia polimorfizmusai, véletlenszerű amplifikált polimorf DNS elemzés és restrikciós fragmens hosszúságú polimorfizmus.

Ezek tanulmányok eltérő eredményeket hoztak, még akkor is, ha hasonló technikákat alkalmaztak alatt mutatják be a parazita genotípusok és a fenotípusos kifejezések közötti összhangot fertőzés, például virulencia és metronidazol rezisztencia. Átfogó állapot.

Fontos információk