Aljas féreg

aljas féreg

Plusz gyerek korban is tapasztalható rendszeresen. Az az egy biztos, hogy nagyon sok magyar ember így működik, mert interneten naponta megfigyelhető. De lehet, hogy más országban is pont így működik, esetleg az arányuk is hasonló, de azt nem tudom.

Akikről szó van, azok egyértelműen hülyék, de ezt ők önmagukon nem veszik észre.

Magyar - Horvát Szótár | aljas féreg

És ezt a fajta mély hülyeséget az IQ teszt nem nagyon tudja kimutatni. De ez a fajta hülyeség és aljasság elég ahhoz, hogy egy hosszabb idő után egész országok tűnjenek el. Plusz az ilyen emberek sokszor tele vannak aljassággal, gonoszsággal, bosszúvággyal. Egy részük tudja magáról, hogy aljas, egy másik részüknél ezt a fajta gonoszságot és hazudozást az okozza, hogy a mélyen ostoba tudatuk fel sem fogja, hogy milyen mondatok hagyják el a szájukat.

Na nézzük akkor konkrétabban ezt a rengeteg undorító férget. Ezen férgeknek 3 állapota van.

Keresés a magyar-angol szótárban

Van a semleges állapotuk, amikor még nem tudnak szinte semmilyen információt a másik emberről. Az információ hiány miatt nem tudják eldönteni, hogy utálják vagy imádják. Amikor információkat kapnak, azután kizárólag két undorító, ostoba állapot közül választanak! Itt jön a legfontosabb rész, ha meg akarunk érteni nagyon sok magyar embert, aljas féreg ezt a részt kell nagyon figyelni. Ha valami miatt kedvel, például egy ostoba külsőség miatt, akkor onnantól segget nyal, és bizonyos határokon belül bármilyen erkölcstelenséget csinálsz, bármit hazudozol, bármilyen hülyeséget mondasz, ő akkor is segget nyal és bólogat és továbbra is kedvel.

Ha viszont az elején eldöntötte, hogy nem kedvel téged, például azért mert nem tetszik neki a hangod vagy mert valamiben nem ért veled egyet, akkor onnantól ez a féreg magyar mindenben utálni aljas féreg téged.

aljas féreg

Ha beszélsz 2 ezer különböző dologról, az ilyen féreg magyar azt fogja írni az interneten, hogy semmiben nincsen igazad. Bármilyen hasznos dolgokat mondasz, bármennyi hasznos dolgot csinálsz, az ilyen féreg magyar mindig azt fogja mondani és írni, hogy aljas féreg neked semmiben nincs igazad, teljesen hülye vagy, mindenben hülye aljas féreg.

És természetesen igyekszik összeképzelni magának egy nagy mesevilágot is, hogy te neked milyen negatív tulajdonságaid lehetnek még.

  1. A magyar válogatott hátvéd az első találkozóhoz hasonlóan a visszavágót is végigjátszotta.
  2. Aceton milyen rossz lehelet
  3.  У тебя галлюцинации.

Ha nagyon jellemző rá ez a fajta féregég, ostobaság, gonoszság, akkor a rosszindulatú megnyilvánulásokon kívül nem is tud mást. Ha egy dologban egyet is ért veled, nem felejti el oda írni, hogy egyébként minden másban hülyeségeket mondasz. Aminek persze az lesz a vége, hogy letiltod.

aljas féreg

Ha pedig személyesen ismered, akkor igyekszel elkerülni. Baráti vagy valamilyen haveri társaságban ez úgy szokott kinézni, hogy egyszer csak észreveszed, hogy a féreg, a Józsinak mindig bólogat.

Bármit csinál vagy mond Józsi, azzal örömmel egyet ért vagy örömmel támogatja.

Józsi nem tud olyan mondatot mondani, nem tud olyat kérni, nem tud olyat csinálni amit a féreg seggnyaló ne venne boldog mosolygással és segítőkészséggel. Viszont, ha te mondasz vagy te csinálsz valamit, akkor a féreg veled teljesen máshogyan viselkedik.

Késsel fenyegette, megerőszakolta és teherbe ejtette nevelőapja a 12 éves kislányt

Nem kapod meg az állandó seggnyalást mint Józsi, hanem teljesen apró dologra is sokszor egy aljas, rosszul eső lenézést és választ kapsz. Vagy neked a féreg szándékosan nem is válaszol, hanem benyom egy undorító, lenéző kinevetést. És innentől kezdve nem nehéz rájönni, hogy virusok férgek trojai programok teljesen feleslegesen vagy abban az akármilyen társaságban.

  • Baloldali közbeszéd,
  • Késsel fenyegette, megerőszakolta és teherbe ejtette nevelőapja a 12 éves kislányt | KISALFÖLD
  • Teljes szövegű keresés féreg [ë] főnév férget, férge [e, e] 1.

Te nélküled az efféle féreg ostoba magyarok egyébként is boldogabban elvannak. Hiszen teljes erőből nyalhat vagy nyalhatnak Józsinak, vagy éppen boldogan körbe nyalhatják egymást állandó, csodálatos támogatással.

aljas féreg

Nem lesz a társaságukban egy magadfajta problémás elem, akit zavarna, az erkölcsöt és logikákat is felül író, mélyen seggnyaló magatartás vagy akit zavarna az undorító kettősmérce!

Magyarországon csinálhatja ezt nagyon-nagyon sok féreg, még nagyon sokáig.

Keresés a magyar-angol szótárban

Nagyon sok magyarnál látszik ez az erkölcsöt és logikát felül író mély seggnyalás és kettősmérce, és rengeteg gyereken is látszik. Ebből az következik, hogy sok ember egy beteg, aljas, ostoba személyiséggel születik.

A megoldás az, hogy még gyerek korban rámutatunk erre a aljas féreg, például ezzel a poszttal és utána rendszeresen figyelmeztetjük a gyerekeket és a felnőtteket arra, hogy az alapból hibás személyiségükből távolítsák el ezt a rossz hozzáállást, ezt a rossz programot!

Választópolgár, te aljas féreg! A trafikszerződések Ha az állam megszünteti a dohány-kiskereskedelem koncessziókötelességét, önök kitalálták: fizet.

Fontos információk